Argitoidud

Punapeedi-läätsehummus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Väga maitsekas ja tervislik määre leivale ja miks mitte ka köögiviljade dipikastmeks. Hummust tuleb korralik kogus, piisab ka suuremale seltskonnale maiustamiseks. Säilib külmas pea nädala.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 7 portsjonit
1. Keeda peedid koorega pehmeks, lase jahtuda, koori ja tükelda.

2. Kuumuta vesi keemiseni, lisa läätsed ja keeda magedas vees pehmeks. Nõruta hästi.

3. Pane läätsed ja peedid koos kooritud küüslaugu, punase sibula ja tšilliga köögikombaini. Pressi laimidest mahl välja ning lisa hulka, samuti tahhiini ja oliiviõli. Maitsesta soola, pipra, vürtsköömnete, ingveri ja tüümianiga. Püreesta ühtlaseks.

4. Serveeri näkileival või koos kooritud köögiviljadega dipikastmeks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa