Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Läätse-kikerhernesupp

Argitoidud

Läätse-kikerhernesupp

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsekas ja tervislik taimne supp. Maitsesta seda vürtsika maitsesegu garam masala või vürtsköömnetega või mahedamat maitset soovides hoopis kuivatatud ürtidega.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 spl Oliiviõli
1 l Köögiviljapuljong või vesi
1 tk Suur sibul
3 tk Küüslauguküüs
2 tk Porgand
2 tk Varsseller
1.5 dl Punased läätsed
400 g Purustatud tomatid
400 g Kikerherned
3 tk Loorberileht
1.5 tl Garam masala või vürtsköömned
Kaunistuseks lehtpetersell või koriander
1. Kuumuta õlis hakitud sibul ja küüslauk, lisa õhukeselt viilutatud porgandid ja seller. Kalla peale puljong ning kuumuta keemiseni.

2. Puista sisse pestud läätsed ja keeda mõni minut. Lisa ka tomatikonserv, garam masala või vürtsköömned ja loorberilehed, keeda kaane all vaiksel tulel 20 minutit. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Lisa nõrutatud ja pestud kikerherned, keeda veel 5 minutit.

3. Lisa soovi korral ka hakitud peterselli või koriandrit.

KOMMENTAARID

Anne 03.juuni 2016 23:38
Vãga maitsev supp
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes