Argitoidud

Läätse-kikerhernesupp

Keskmine hinne: 3.11 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Maitsekas ja tervislik taimne supp. Maitsesta seda vürtsika maitsesegu garam masala või vürtsköömnetega või mahedamat maitset soovides hoopis kuivatatud ürtidega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Kuumuta õlis hakitud sibul ja küüslauk, lisa õhukeselt viilutatud porgandid ja seller. Kalla peale puljong ning kuumuta keemiseni.

2. Puista sisse pestud läätsed ja keeda mõni minut. Lisa ka tomatikonserv, garam masala või vürtsköömned ja loorberilehed, keeda kaane all vaiksel tulel 20 minutit. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Lisa nõrutatud ja pestud kikerherned, keeda veel 5 minutit.

3. Lisa soovi korral ka hakitud peterselli või koriandrit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Anne 03.juuni 2016 23:38
Vãga maitsev supp
1