Argitoidud

Suitsused kanavardad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Kerge kanaliha õhukese krõbeda lavaši vahel koos sametise kastmega on neile, kes praegusel ajal kergemalt toituda soovivad.
Valmistusaeg: üle 60 min

30 minutit + 4–5 tundi marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Puidust vardaid leota 10 minutit vees.

2. Lõika kanaliha 3 cm tükkideks ja pane kaussi. Lisa 1 sl oliiviõli, vürtsid, küüslauk ja äädikas. Sega läbi. Liha võid marineerima panna juba eelmisel päeval.

3. Lüki iga varda otsa 2–3 kanatükki. Prae grillpannil õlis mõlemalt poolt 3–4 minutit.

4. Töötle majonees koos maitseainetega saumikseriga ühtlaseks. Serveeri kanaliha röstitud lavaši vahel koos aiooliga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa