Argitoidud

Ricottaga täidetud piprad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Pehmeks röstitud magus pipar kreemise täidisega on mõnus suutäis eelroaks või kergeks eineks.
Valmistusaeg: 20-40 min

20 minutit + 15 minutit ahjus

Kogus: 4 portsjonit
1. Rösti pipraid 15 minutit 225-kraadises ahjus, tõsta kaussi, kata fooliumiga ja lase jahtuda. Eemalda pipardelt kest ja lõika keskelt pooleks.

2. Sega ricotta muna ja hakitud peterselliga, maitsesta soolaga. Tõsta igasse piprasse 2–3 sl ricottat ja suru tihedalt kokku. Klopi lahti muna, maitsesta soolaga.

3. Kasta piprad esmalt munasse ja prae pannil õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa