Argitoidud

Hummus

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Türgi toidulaual ei saa hakkama ilma hummuseta. See soodne ja moodne määre või pasteet sobib nii hommikuleivale panna kui külalistele pakkuda. Kikerherneid on saadaval nii konservina kui kuivatatult, viimaseid tuleb enne keetmist 10–12 tundi leotada. Seejärel valada neile puhas vesi ja keeta 1,5–2 tundi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pane kõik ained, v.a sool ja pipar, blenderisse ja töötle ühtlaseks pastaks. Oliiviõli lisa algul vähem, vajadusel nirista vähehaaval juurde, et tekiks hästi määritava konsistentsiga määre.

2. Maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa