Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Vürtsikad falafelid ehk kikerhernekotletid

Argitoidud

Vürtsikad falafelid ehk kikerhernekotletid

Pille Enden Kodukiri
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Kikerherneid on läbi aegade hinnatud nende suure valgusisalduse poolest, seetõttu on need eriti vajalikud ka paastuajal.

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 spl Õli
2 tk Sibul
4 tk Küüslauguküüs
800 g Konserveeritud kikerherned
2 tl Jahvatatud köömned
2 tl Jahvatatud koriander
Petersellilehed
2 tk Muna
1. Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk pannil õlis nõrgal kuumusel u 5 minuti jooksul pehmeks.

2. Pane kaussi nõrutatud kikerherned ja vürtsid ning tambi pudruks. Sega hulka sibul ja küüslauk ning hakitud petersell, maitsesta soola ja pipraga.

3. Lisa munad ja sega tainaks. Vormi 12 palli ja vajuta pätsiks. Prae õlis 3 minutit kummaltki poolt kuldpruuniks.

4. Serveeri kuskussi, pitaleiva või salatiga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke