Argitoidud

Searibid magushapus kastmes

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Hiina toidud Autor: Tuuli Mathisen
Selle roa puhul ei tasuks end lasta ära hirmutada pikast koostisainete reast, sest paljudele Hiina toitudele omaselt segatakse kastmed kokku mitmest eri koostisainest, kuid lõplik valmistamise protseduur ei ole sugugi liiga keeruline. Selle roa puhul tuleb searibisid lihtsalt enne kastmega segamist marineerida, seejärel paneerida ja õlis läbi küpsetada. Kui need toimingud on tehtud, siis kulgeb kõik juba Hiina köögi toitudele omaselt kibekiiresti.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30 minutit marineerimiseks

Kogus: 4 portsjonit
1. Sega marinaadiained ja aseta lihatükid sinna sisse. Jäta ca 30 minutiks marineerima. Sega magushapu kastme komponendid ja tõsta kõrvale. Sega frittimistaina kuivad komponendid ning lisa seejärel muna, vesi ja õli ning sega kõik ühtlaseks tainaks.

2. Kui liha on marineeritud, tõsta see marinaadist välja ja veereta frittimistainas, kuni kõik tükid on kaetud. Kuumuta vokkpannil piisav kogus õli. Kui õli on piisavalt kuum, friti sealihatükke õlis, kuni need on kuldsed ja krõbedad. Ära korraga liiga palju liha õli sisse pane, vajaduse korral friti liha osade kaupa. Aseta liha majapidamispaberile nõrguma.

3. Kalla vokkpannilt õli ära ja puhasta pann majapidamispaberiga. Kuumuta pannil paar lusikatäit õli ning voki küüslauku mõnikümmend sekundit, lisa paprikad ja ananass. Voki mõni minut ja lisa seejärel magushapu kaste. Kui kaste pakseneb, lisa kohe ka sealiha ja sega kastmega läbi. Lisa hakitud roheline sibul, sega kiirelt läbi ja serveeri kohe.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa