Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Riisinuudlid veiselihaga musta oa kastmes

Argitoidud

Riisinuudlid veiselihaga musta oa kastmes

Tuuli Mathisen Hiina toidud
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Musta oa maitserikas kaste annab sellele nuudliroale kordumatu maitse ja lihtsate koostisosade mõjul tekib suurepärane maitsekooslus, mis saab kindlasti kõigi nuudlisõprade lemmikuks.

20-40 min

10 minutit + 20 minutit marineerimiseks

Retsept
portsjonile
250 g Õhukeseks ribadeks lõigatud veisefilee
250 g Peenikesed riisinuudlid
3 spl Maapähkliõli
1 tk Hakitud väike sibul
1 tk Õhukesteks ribadeks lõigatud roheline paprika
1 tk Õhukesteks ribadeks lõigatud punane paprika
1 spl Musta oa kaste
1 spl Sojakaste
MARINAAD
1 spl Tume sojakaste
1 tl Shaoxingi riisivein
1 tl Suhkur
0.5 tl Jahvatatud valge pipar
1. Sega marinaadiained omavahel, tõsta liha marinaadi ja jäta marineerima vähemalt 20 minutiks. Keeda riisinuudleid pakendi juhiste kohaselt. Kurna.

2. Kuumuta pannil õli ning voki veiseliha, kuni see on värvi muutnud. Tõsta liha pannilt kõrvale. Lisa vajaduse korral õli ning voki kuumal pannil sibulat ja paprikat umbes minut. Sega juurde musta oa kaste
ning lisa seejärel sojakaste. Lisa ka riisinuudlid köögiviljade juurde ja sega. Viimasena lisa veiseliha ning kuumuta kõik koos veel läbi. Serveeri kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke