Argitoidud

Kanakoivad magushapus kastmes

Keskmine hinne: 2.58 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Maitsekas kanapada on sobiv nii pidulikule peolauale kui ka vaikseks perelõunaks. Serveeri keedetud riisi või kuskussiga.
Valmistusaeg: üle 60 min

60–65 minutit + 2 tundi marinaadis

Kogus: 4 portsjonit
1. Sega äädikas, sojakaste, suhkur, purustatud küüslauk, paprika ja loorberileht marinaadiks. Klopi, kuni suhkur on sulanud. Pane kana poolkoivad ühe kihina laiemasse kaussi või ahjuvormi. Vala peale marinaad ja pane 2 tunniks külmkappi, vahepeal keera korra ümber.

2. Pane koivad koos marinaadiga haudepotti ja lisa kanapuljong. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 45–50 minutit, poole küpsemise pealt keera ümber. Tõsta leemest välja ja hoia soojas.

3. Keera kuumust juurde, lisa laimimahl ja keeda 2–3 minutit, kuni leem pakseneb. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimiseks vala kaste kanakoibadele või paku eraldi dipikastmena. Raputa peale peterselli- või koriandrilehti.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa