Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kiire kartuli-köögiviljasalat

Argitoidud

Kiire kartuli-köögiviljasalat

Pille Enden Pere ja Kodu
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Salati valmistamisel kasuta oma lemmikmajoneesi – sellega garanteerid sobiva maitse. Rooga võid serveerida nii soojalt kui ka külmalt.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
4 tk Keskmine porgand
6 tk Keskmine kartul
2 dl Külmutatud herned
12 tk Väike marineeritud kurk
1 dl Majonees
0.5 tl Kange sinep
Petersellilehed
1. Koori porgandid ja kartulid, lõika ühesuurusteks tükkideks. Keeda väheses soolakas vees 4 minutit, vala juurde herned ja keeda veel 4–5 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Nõruta ja jahuta mõni minut.

2. Tõsta kaussi, lisa tükeldatud kurgid, sinepiga segatud majonees ja petersellilehed. Sega läbi ja maitsesta. Salati juurde sobivad külmad praelõigud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke