Argitoidud

Ahjus küpsetatud riisi-hakklihapallid

Keskmine hinne: 3.44 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Lia Virkus
Lihtsad, kuid maitsvad riisi-lihapallid tomatises koorekastmes. Kõrvale sobib hästi keedetud kartul, riis, tatar või lihtsalt salat.
Valmistusaeg: 40-60 min

20 minutit + 30 minutit ahjus

Kogus: 5 portsjonit
1. Haki sibul ja küüslauk, sega koos munade ja keetmata riisiga hakkliha hulka. Maitsesta soola, pipra ja hakitud lehtpeterselliga.

2. Vormi kanamunasuurused pätsid (8–10 tk), pruunista kergelt igat külge õlis ja tõsta seejärel lihapallid ahjuvormi.

3. Sega puljong koore ja tomatikastmega ning kalla hakklihapallidele peale. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 25 30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Freedik 23.mai 2016 22:04
Lihtne valmistada ja tohutult maitsev tulemus. Kindlasti hakkab kuuluma minu retseptide raudvarasse. Arusaa-
matu, miks nii kehv hinne siin saidil.
1