Argitoidud

Munapesad

Keskmine hinne: 4.4 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Kaunis hommikutervitus rohelisel salativaagnal. Küpseta munapesasid ahjus just nii pikalt, kui küpset munakollast naudid.
Kogus: 6 portsjonit
1. Eralda munakollased valgetest. Vahusta munavalged vähese soolaga tugevaks vahuks ja tõsta 6 kuhja küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vormi iga kuhja keskele lusikaga nõgus pesa ja libista munakollased ettevaatlikult pesadesse. Püüa nii, et munakollane välja ei voolaks, see juhtub üsna kergesti.

2. Jahvata peale soola ja pipart. Küpseta kohe ahjus 175 kraadi juures 5–6 minutit või nii kaua, kui munavalged väheke värvunud ja munakollased ka küpsenud, ent siiski veel vedelad.

3. Laota vaagnale pestud salatilehti, kuhu nirista soovi korral peale ka head oliiviõli. Tõsta munapesad peale. Kaunista idanditega ja head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa