Argitoidud

Suvikõrvitsa-munamuffinid

Keskmine hinne: 2.13 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Mõnusad suupisted hiliseks hommikusöögiks. Neid muffineid saad valmistada eri juustudega ja alati on maitsetulemus uus! Vali näiteks kitsejuust, feta, parmesan või rootslaste lemmik Västerbottensosti juust.
12 tk

1. Riivi pestud suvikõrvits jämeda riiviga. Haki sibul ja kuumuta õlis nõrgal kuumusel mõni minut, lisa kuivaks pigistatud riivitud suvikõrvits ja kuumuta segades veel mõni minut. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Jaga sibula-suvikõrvitsasegu pabervormidega vooderdatud või silikoonist muffinivormidesse, puista peale riivitud juustu (kitsejuustu või fetat murenda).

3. Vispelda munad kergelt koorega lahti, maitsesta tšillikastme, hakitud ürtide, soola ja pipraga.

4. Kalla vormidesse ja torka peale poolik kirsstomat. Puista peale mõned juustuhelbed ja küpseta 200 kraadi juures 15–20 minutit, olenevalt muffinivormide suurusest. Ära üle küpseta, võta ahjust kohe, kui muna on pealt hüübinud.

5. Lase 5 minutit vormis jahtuda, kummuta välja ja lase restil väheke jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa