Argitoidud

Liha kama-jogurtimarinaadis

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Kamaraamat Autor: Pille Enden
Pisut kamajahu annab lihale koduselt leivase maitse. Lase lihal kindlasti seista marinaadis üle öö, et maitse jõuaks pealispinnast sügavamale.
Valmistusaeg: üle 60 min

20 minutit + üle öö marinaadis + 15‒20 minutit ahjus

Kogus: 6 portsjonit
1. Sega kamajahu jogurtiga ja siis sega hulka ürdid. Maitsesta soola ja pipraga.

2. Lõika filee umbes 1 cm paksusteks viiludeks ja pane marinaadi. Sega nii, et kogu liha oleks marinaadiga kaetud. Jäta ööseks maitsestuma.

3. Prae lihalõigud (grill)pannil mõlemalt poolt pruuniks. Küpseta 180-kraadises ahjus 15‒20 minutit. Serveeri kartulipudru ja marineeritud kurgiga.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa