Argitoidud

Ahjuköögiviljad mee ja sidruniga

Keskmine hinne: 2.05 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Vala ahjuplaadile hakitud köögivili (välja arvatud paprika, lillkapsas ja brokoli) ja koorega küüslauguküüned, mida võid enne kergelt noaküljega muljuda. Sega õliga läbi ning maitsesta soola-pipra ja tüümianiga.

2. Küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

3. Lisa õisikuteks jagatud lillkapsas ja brokoli ning paprika. Sega läbi ja küpseta veel 15 minutit.

4. Vahepeal sega kokku sidrunimahl ja mesi. Kui mesi on paksem, siis kuumuta segu kergelt, et see vedelamaks muutuks. Soovi korral lisa hakitud tšilli.

5. Vala segu köögiviljadele, sega viimast korda läbi ja küpseta veel 5–10 minutit. Puista peale tüümianioksi ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa