Argitoidud

Läätsepada peekoniga

Keskmine hinne: 2.72 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki neli viilu peekonit väiksemateks kuubikuteks ja prae neid koos sibulaga pannil õlis u 5 minutit.

2. Lisa porgand, seller ja hakitud küüslauk. Sega ja kuumuta veel paar minutit. Lisa loputatud läätsed, tüümian, loorber, vein ja kuum vesi. Lase kaane all 20–30 minutit podiseda või kuni läätsed ja porgand on parajalt pehmed.

3. Sega sekka sinep ja maitsesta soolapipraga. Lõpuks sega hulka värske spinat. Prae ülejäänud peekoniviilud krõbedaks ja serveeri koos läätseroaga, peale puista soovi korral hakitud peterselli.
SOOVITUS
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa