Argitoidud

Vürtsikas munasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Muna Autor: Epp Mihkels
Vürtsikas, rõõmsavärviline ja toitev supp on sööjale nii silmailuks kui ka maitseelamuseks. Pisut aasiapärase hõnguga supp sündis erinevates Aasia maades söödud suppide koosmõjul ‒ siit natuke ja sealt natuke. Kuna Aasias on munade kasutamine toidus väga populaarne, siis on need seetõttu ka supile lisatud.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda mune 4 minutit, jahuta ja koori.

2. Haki sibul, ingver, tšillipipar, küüslauk ja sidrunheinavars peeneks. Tükelda kanaliha võimalikult väikesteks tükkideks.

3. Kuumuta poti põhjas õli ja prae hakitud maitseköögivili kiiresti läbi, kuid ära pruunista. Lisa kanatükid ja prae ka neid vaid paar minutit. Vala peale keev puljong ja lase supipõhjal keema tõusta. Riis tekkiv vaht. Keeda 5‒6 minutit, kuni kanaliha on pehme.

4. Samal ajal lõika porgand peenikesteks ribadeks, poolita hernekaunad ja viiluta šampinjonid. Lisa kõik korraga supile.

5. Maitsesta supp kalakastme ja teiste maitseainetega ning keeda vaid paar minutit, et köögivili jääks krõmpsuks.

6. Tõsta supp kaussidesse ning lisa igasse kaussi 3 munapoolikut ja hakitud rohelist sibulat.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa