Argitoidud

Kalaroog Poola kastmega

Keskmine hinne: 3.51 Allikas: Muna Autor: Epp Mihkels
Poola kaste on munadest ja puljongist valmistatud kaste, mida serveeritakse tihti köögiviljade või kalaga. See siin on aga üsna toitev vormiroog, milles on hea ära kasutada keedetud kartuleid või mune.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Keeda munad kõvaks.

2. Samal ajal määri ahjuvorm võiga ja riivi sellesse keedetud kartulid. Las kartul jääb veidi kohevam, sest kala vajutab selle niigi kinni.

3. Lõika kalafileed 5‒6 cm suurusteks juppideks. Kuumuta pannil või ja pruunista kala kiiresti mõlemalt poolt.
Maitsesta kergelt soola ja pipraga ning tõsta siis vormi riivitud kartuli peale ühtlaselt laiali.

4. Koori ja riivi munad. Lase puljong keema ja lisa riivitud munad. Võta pott tulelt ja vispelda hulka võitükid.

5. Vala kaste ühtlaselt vormiroale laiali ja küpseta 180-kraadises ahjus kuni 20 minutit. Puista peale hakitud tilli ja serveeri.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa