Argitoidud

Koorene tšilli-paprikapasta

Keskmine hinne: 3.61 Allikas: Maccheroni Autor: Kaie Mei
Roog Capsicum’ide pere ehk paprikate ja tšillide austajatele. Tee see pasta täpselt nii õhkama ajavaks, kui vajalikuks pead. Paprikate eelnev grillimine toob maitselisandi, mis haakub hästi Lõuna-Ameerika suitsuste tšillide ja paprikatega.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Pese ja poolita paprikad, eemalda seemned ning aseta viljad grillrestile nii, et kest jääks grillitule (või grillelemendi) poole. Küpseta senikaua, kuni kest tumeneb, ning seejärel aseta paprikad kaussi kaane alla järelküpsema. Küpseta küüslauk ja soovi korral ka tšilli tervena, kuni sisu pehmeneb. Võid mõlemaid koos küpsetada ka 230 0C ahjus ligi 10 minutit kuni koore tumenemiseni.

2. Koori jahtunud paprikate kestad ning eralda küüslaugu pehme sisu. Ühenda need blendrisse rõõsa koore, tšilli ja soolaga ning püreesta ühtlaseks. Vala saadud kreem suuremasse potti ning vajadusel maitsesta täiendavalt. Kuumuta keemiseni ja jäta ootele.

3. Purusta köögikombainis suitsuvorst ja sai koos peeneks. Seejärel küpseta 200 0C ahjus, kuni sai on krõbe ja
jumekas. Sega hulka peeneks hakitud petersell.

4. Pane pasta keema soolasesse vette

5. Ühenda valmis pasta paprikakreemiga ning sega ühtlaseks.

6. Serveeri pastat eelkuumutatud taldrikutelt ning puista üle krõbeda saia-vorstiseguga. Naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa