Argitoidud

Keelesalat

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: Hõrgud road rupskitest Autor: Epp Mihkels
Keedetud keel sobib paljudesse salatitesse kas grillitud või küpsetatud liha asemele. Vahelduseks hea ja maitsev variant. Salativaliku võid kättesaadavast rohelisest ise kokku panna.
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega valmis kaste. Pane kõik koostisained kaussi ning vahusta vispliga, kuni sinep ja mesi on muu vedelikuga hästi segunenud. Jäta ootele.

2. Rebi salat serveerimisvaagnale ning puista peale meelepäraselt tükeldatud tomatid.

3. Lõika keeled õhukesteks viiludeks ning piki tomatite ja salatilehtede vahele. Sega kaste veel kord läbi ning nirista salatile, nii et see satuks eelkõige keeleja tomatitükkidele. Serveeri kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa