Argitoidud

Pasta koorese kanakastmega

Keskmine hinne: 3.53 Allikas: Oma Maitse Autor: Kati Tõnisson
Kogus: 6 portsjonit
1. Vala jahu lauale ja tee keskele lohuke. Löö munad auku. Sega kahvliga läbi ja hakka servast jahu juurde võtma. Mõne aja pärast võta appi käed ja asu sõtkuma. Tee seda seni, kuni käed on puhtad ning tainas mõnusalt siidine ja sile. Pane külmkappi kilega kaetult vähemalt pooleks tunniks seisma.

2. Haki kanafilee ja pane pannile pruunistuma. Kui filee on küps ja krõbe, lisa küüslaugupressiga purustatud küüslauk, sool ja pipar. Purusta käte vahel Kreeka pähklid ja lisa ka need. Sega kõik läbi ning prae, kuni küüslauk on samuti kergelt pruunikas. Lisa tükeldatud sinihallitusjuust ja koor. Kuumuta.

3. Kui kodus pastamasinat pole, rulli tainas väikese portsu kaupa õhukeseks ja viiluta noaga meelepärased tükid: pikad ribad või väikesed ruudud. Pane suurde potti vesi keema ja lisa sörts õli ja soola. Värsket pastat ei saa suure kogusena korraga keeta, sest võib muidu kokku kleepuda. Värske pasta keeb ruttu, umbes 2–3 minutiga. Tõsta pasta taldrikule, lisa kaste ja kõrvale paku salatit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa