Argitoidud

Sidruni-hapukoorekook

Keskmine hinne: 3.19 Allikas: Oma Maitse Autor: Kati Tõnisson
Valmistusaeg: 40-60 min
1. Lase võil pehmeneda ning sega hulka muna, suhkur ja sool. Sõelu sisse jahu. Sega tainaks. Vajuta tainas küpsetuspaberiga kaetud vormi põhja ja pane tunniks külmkappi. Eelküpseta  200-kraadises ahjus 10 minutit.

2. Vahusta munakollased suhkruga ja lisa seejärel hapukoor, vanillsuhkur ning sidrunite riivitud koor ja mahl. Viimasena sega juurde tärklis ning vahustatud munavalged – sega väga õrnalt! Vala segu eelküpsetatud põhjale ning küpseta 175-kraadises ahjus umbes 40 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa