Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Rostbiifivõileib

Argitoidud

Rostbiifivõileib

Erki Siplane Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Erki Siplane

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 tk Saiaviil
100 g Majonees
100 g Rooma salat
0.5 tk Punane sibul
1 tk Tomat
0.5 tk Kurk
50 g Blanšeeritud rohelised aedoad
1 tk Avokaado
2 tk Keedetud muna
200 g Rostbiif
20 g Vesikress
Sool
Must pipar
FRITITUD SIBULARÕNGAD
10 tk Sibularõngas
Muna
Riivsai
Nisujahu
1. Lõika sibulast ilusad rattad ning seejärel eemalda vahekile.

2. Aseta ühele taldrikule jahu, teisele riivsai ning kolmandale lahtiklopitud muna. Kasta sibul jahusse, munasse ja siis riivsaia. Friti 180-kraadises õlis.

3. Määri majonees saiaviiludele ning tõsta peale salat, parajaks tükiks lõigatud rostbiif, punane sibul, tomat, kurk, oakaunad, avokaado, keedetud muna ja sibularõngad.

4. Lisa veskist soola ja pipart ning aseta peale vesikress.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga