Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Äädikaräimed leival ja maapirnisupp

Argitoidud

Äädikaräimed leival ja maapirnisupp

Erki Siplane Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Erki Siplane

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Leotatud soolaräimed
1 tk Sibul
2.5 dl Vesi
10 g Äädikas 30%
MAAPIRNISUPP
125 g Maapirn
125 g Kartulid
5 dl Piim
Sool
Must pipar
1. Lase vesi ja äädikas keema ning eemalda seejärel tulelt. Aseta leotatud räimed ning sibul kihiti kaussi. Vala peale jahtunud marinaad ja lase kaladel vähemalt 3–4 tundi tõmbuda.

2. Määri täisteraleib võiga, aseta peale räimed ning mõni sibularõngas.

SOOVITUS!
Proovi äädikase räimevõileiva kõrvale maapirnisuppi.

1. Puhasta ning koori kartul ning maapirn.

2. Keeda köögiviljad piimas pehmeks ning püreesta saumikseri või blendriga. Maitsesta soola ja pipraga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke