Argitoidud

Räime-kartulivorm küllusliku mädarõikaga

Keskmine hinne: 2.12 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Puhasta kalad ning eemalda räimedelt selgroog ja seljauim. Maitsesta fileed mõlemalt poolt soola ja pipraga. Tükelda kartulid ja sibul viiludeks.

2. Määri küpsetusvormi põhi ja ääred võiga.

3. Tõsta iga filee peale 0,5 tl mädarõigast ning murra siis pooleks. Laota need vaheldumisi kartulite ja sibulalõikudega vormi. Vala peale rõõsk koor ja küpseta 180-kraadises ahjus 20–25 minutit. Serveeri rohkete ürtide ja soovi korral ka peeneks hakitud keedumunaga.

HEA TEADA!
See on mugav ja toitev roog, milles saad ära kasutada eelmisest söögikorrast jäänud kartuleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
mida retsepti 17.apr 2016 18:02
Räimed nüüd küll inimese toit ei ole, Kui ehk siis vaestele ainult.
1