Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalapihvid tšillistel salatiampsudel

Argitoidud

Kalapihvid tšillistel salatiampsudel

Kaie Mei Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jüri Seljamaa

20-40 min

Retsept
2 tk Mugulsibul
2 cm Ingverijupp
350 g Külmutatud mintaifilee
1 tk Muna
2 tk Keedetud kartul
2 tk Rohelise sibula vars
4 spl Oliiviõli
0.5 tk Tšillikaun
0.5 tk Värske kurk
9 spl Magushapu tšilli- vm sobiv kaste
9 tk Suurem salatileht
9 tk

1. Haki sibul ja ingver ning kuumuta pannil väheses õlis kergelt läbi. Seejärel aseta nende peale võimalikult kuivad kalafileed ja kuumuta mõõdukas kuumuses küpseks. Jahuta ning sega hästi läbi. Maitsesta soola-pipraga ning sega juurde muna, katki surutud kartulid ja hakitud roheline sibul. Vormi pätsikesteks ning
küpseta õliga piserdatult 200-kraadises ahjus ligi 20 minutit ehk kuni pätsid on küpsed ja omandanud ilusa värvuse.

2. Võta kauss ning sega peeneks hakitud tšilli kurgikuubikute ja hakitud rohelise sibulaga. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta salatilehele kalapihv ning serveeri seda salati ja tšillikastmega.

HEA TEADA!
Lihtne külmutatud kala vajab toetuseks muid toiduaineid. Sõltuvalt pihvide suurusest sobib see kooslus kas eraldi roana või suupistena.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree