Argitoidud

Kalapihvid tšillistel salatiampsudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Kaie Mei
Valmistusaeg: 20-40 min
9 tk

1. Haki sibul ja ingver ning kuumuta pannil väheses õlis kergelt läbi. Seejärel aseta nende peale võimalikult kuivad kalafileed ja kuumuta mõõdukas kuumuses küpseks. Jahuta ning sega hästi läbi. Maitsesta soola-pipraga ning sega juurde muna, katki surutud kartulid ja hakitud roheline sibul. Vormi pätsikesteks ning
küpseta õliga piserdatult 200-kraadises ahjus ligi 20 minutit ehk kuni pätsid on küpsed ja omandanud ilusa värvuse.

2. Võta kauss ning sega peeneks hakitud tšilli kurgikuubikute ja hakitud rohelise sibulaga. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta salatilehele kalapihv ning serveeri seda salati ja tšillikastmega.

HEA TEADA!
Lihtne külmutatud kala vajab toetuseks muid toiduaineid. Sõltuvalt pihvide suurusest sobib see kooslus kas eraldi roana või suupistena.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa