Argitoidud

Kuskussi, mandlite ja rosinatega täidetud ahjukana

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Hõõru kana seest ja väljast supilusikatäie soola-pipraseguga.

2. Täidise valmistamiseks vala kuskussile kuum vesi ja lase 5 minutit tõmmata. Kuumuta pannil peekonit, sibulat ja küüslauku, kuni sibul on klaasjas. Võta pann tulelt ja lisa kuskuss, mandlid, jõhvikad, rosinad ja petersell. Maitsesta sidrunimahla ja -koore ning soola-pipraga.

3. Täida kana ja hõõru nahk õli ja sidrunimahla seguga kokku. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 1 tund ja 10 minutit või kuni noaga kintsu torgates voolab välja selge vedelik.

4. Lase kanal enne lahtilõikamist 10 minutit tõmmata – siis on see mahlasem.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa