Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kreveti-avokaadosalat

Argitoidud

Kreveti-avokaadosalat

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Selle hõrgu ja efektse salati võiks serveerida igale külalisele eraldi oma avokaadopoolikus. Avokaadod peaksid olema meeldivalt küpsed, et nende sisu oleks võimalik lusikaga otse vilja seest süüa.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
250 g Krevetid
2 spl Hakitud till
1 dl Majonees
2 spl Magusterav tšillikaste
Sool
SERVEERIMISEKS
2 tk Avokaado
1 spl Värskelt pressitud sidrunimahl
1. Poolita avokaadod ja eralda kivid. Õõnesta osa paksemast viljalihast välja ja tükelda kuubikuteks. Piserda avokaadopoolikud üle sidrunimahlaga, et need ei tumeneks.

2. Sega krevetid, till ja tükeldatud avokaadod majoneesi ja tšillikastmega, maitsesta vähese soolaga. Tõsta krevetisegu vahetult enne serveerimist avokaadopoolikutesse ja kaunista tillioksaga. Naudi kohe.

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree