Argitoidud

Kreveti-avokaadosalat

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Selle hõrgu ja efektse salati võiks serveerida igale külalisele eraldi oma avokaadopoolikus. Avokaadod peaksid olema meeldivalt küpsed, et nende sisu oleks võimalik lusikaga otse vilja seest süüa.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Poolita avokaadod ja eralda kivid. Õõnesta osa paksemast viljalihast välja ja tükelda kuubikuteks. Piserda avokaadopoolikud üle sidrunimahlaga, et need ei tumeneks.

2. Sega krevetid, till ja tükeldatud avokaadod majoneesi ja tšillikastmega, maitsesta vähese soolaga. Tõsta krevetisegu vahetult enne serveerimist avokaadopoolikutesse ja kaunista tillioksaga. Naudi kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa