Argitoidud

Guacamole

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Guacamole pärineb kuumast Mehhiko köögist. Klassikaline guacamole sobib hästi maisitšipside või ka näkileibadega suupistelauale, miks mitte ka mustale leivale.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
1. Haki sibul ja nirista peale laimimahl. Lase tõmmata, kuni muude asjadega toimetad.

2. Puhasta avokaadod ja peenesta kahvliga ühtlaseks massiks. Sega sibula-laimiseguga.

3. Lisa kõik ülejäänud ained, sega läbi, maitsesta soola ja vajadusel veel laimimahlaga ning serveeri kohe. Võid kõik koostisosad ka purustada köögikombainis või minilõikuris.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa