Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Soe avokaado-juustu topeltleib

Argitoidud

Soe avokaado-juustu topeltleib

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Imehea hommikusöök või soe vahepala perele ja sõpradele pakkumiseks. Vahele võid panna veel suitsusinki, peekonit või tomativiile. Serveerimiseks sobib hästi maitsekas tšatni või sibulamoos.

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
8 tk Sepiku või tumedama röstsaia viil
Oliiviõli
2 tk Avokaado
8 tk Tugevamaitselise juustu viil
Meresool
Must pipar
1. Määri sepikuviilud pealt oliiviõliga.

2. Koori avokaadod, viiluta. Lao sepikuviiludele (oliiviõliga määritud pool all) avokaadoviilud, maitsesta soola ja pipraga, tõsta peale 2 viilu juustu ja teine sepikuviil (oliiviõliga pool peal).

3. Kuumuta pannil mõlemalt poolt 2–3 minutit või ahjus 200 kraadi juures, kuni juust sulanud ja sai krõbedaks küpsenud.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool