Argitoidud

Peedi-kalasupp

Keskmine hinne: 2.9 Allikas: Värvikad juurikad Autor: Epp Mihkels
Boršist inspireeritud supp, milles on liha asemel kala ja tavalise peakapsa asemel lillkapsas. Hea, kerge ja kiire variant, kuid samas toitev. Särtsu annab tšilli, sest muidu jääb supileem liiga boršilik. Kui soovid, võid eriti piduliku supi teha nii, et suristad supipõhja saumikseriga püreeks ja lisad siis kalatükid.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul, küüslauk ja tšillipipar peeneks ning viiluta porgand. Kuumuta potis õli ja prae köögiviljad kergelt läbi.

2. Lisa puljong ja lase leemel keema tõusta.

3. Tükelda lillkapsas, kartul ja punapeet ning lisa keevale supile. Keeda, kuni kartul on pehme. Maitsesta siis leem äädika ja suhkru ning vajadusel soola-pipraga. Viimasena lisa tükeldatud kalafilee ja lase supil uuesti keema tõusta. Riisu vaht ja keeda 1–2 minutit. Serveeri soovi korral hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mari 19.apr 2016 22:58
Maitses väga hästi! Veiniäädika asemel kasutasin sidrunimahla, sest mulle ega meie perele ei meeldi see maitse! Tšillit paneks järgmisel korral kaks kauna.
1