Argitoidud

Hõrk sparglipitsa

Keskmine hinne: 4.22 Allikas: Väike pitsaraamat Autor: Epp Mihkels
Mahe kevadine spargel ning hõrk ja soolaka maitsega toorsuitsu-seljafilee annavad hõrgu maitseelamuse, millega võid üllatada nii sõpru kui ka premeerida iseennast. Kevadisel spargliajal tõeline nii-öelda must have pitsakate. Kui soovid eriti luksuslikku varianti, serveeri pitsa koos kooreta keedetud munaga.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1 pitsa

1. Rulli või töötle tainas ca 26–30 cm läbimõõduga õhukeseks kettaks. Määri tainale tomatikaste. Puista seejärel peale riivitud juust.

2. Lao pitsale ringikujuliselt sparglivarred, olles eelnevalt need sobivaks pikkuseks lõiganud. Spargli ots on niikuinii pisut puitunud ning kuivanud, nii et lõigata tuleks seda igal juhul.

3. Lao fileeviilud sparglivarte vahele. Murra igale sparglivarrele tükk mozzarella’t.

4. Libista pitsa pitsalabidaga eelkuumutatud 250-kraadisesse ahju pitsaplaadile. Küpseta ca 5–6 minutit, kuni tainaääred on kuldpruunid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa