Argitoidud

Sidruni-besee tartaletid

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pere ja Kodu Autor: Aljona Gorbatškova
Klassikalised korvikesed sidrunikreemiga ehivad iga pidulauda.
Valmistusaeg: üle 60 min
Tainas
1. Sega kõik koostisained kokku. Pane valmis tainas toidukilesse ja aseta tunnikeseks külma.

2. Jaota tainas korvikesekujulistesse vormidesse, torka põhjaossa kahvliga augud. Küpseta 200 kraadi juures 10 minutit ehk kuni korvikesed on kuldpruunid.

Sidrunikreem
1. Pane kõik ained paksu põhjaga potti ja kuumuta pidevalt segades, et vältida tükkide teket. Kuumuta seni, kuni tekib paks vedelik, mis natuke mullitab.

2. Täida korvikesed sidrunikreemiga.

Besee
1. Vahusta munavalgeid kuni pehme vahu tekkeni, seejärel lisa vähehaaval tavaline ja vanillsuhkur. Vahusta edasi, kuni saad läikiva massi.

2. Pritsi see kookidele ning küpseta 210 kraadi juures paar minutit, kuni besee omandab kuldse varjundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa