Argitoidud

Kohupiimaravioolid rabarberikompoti ja maasikatega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maccheroni Autor: Kaie Mei
Näide vareenikute (mille tainas on pastatainast tunduvalt pehmem) stiilis valminud magusast pastaroast, mille valmistamiseks on kasutatud tavalist munapastatainast. Uskumatult veenev magusroog!
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Alusta rabarberikompotist. Tükelda puhtad punase koorega maasikarabarberi varred 8–10 cm juppideks. Sulata suhkur potis karamelliks, lisa rabarberivarred ning jäta kaane alla hauduma. Sega mõne aja pärast, kui karamell on niiskusest pehmenenud, hästi läbi. Maitsesta tekkinud kompotti sidrunikoorega ning pane jahtunult hulka hakitud maasikad ja meliss. Jäta serveerimisootele.

2.  Purusta katteks pähklid, pruunista sulavõis ning jäta ootele.

3.  Vahusta munavalge vanillsuhkruga kergeks vahuks. Sega kohupiim läbi chia-seemnetega, lisa ettevaatlikult munavalgevaht ning jäta segu 10–15 minutiks ootele. Kui chia on muutnud kohupiimasegu tihkemaks, alusta ravioolide valmistamisega.

3. Rulli tainas pastamasina kõige peenema vahe abil õhukeseks. Piserda peale vett ning aseta võrdsete vahemaade tagant selle peale lusikatäis tainast. Kata teise tainaribaga, suru tihedalt kokku ja lõika seejärel vormi abil ümaraks.

4. Keeda ravioole soolaga maitsestatud vees 3–4 minutit, seejärel nõruta.

5. Serveeri ravioole kuumalt rabarberi-maasikakompoti ning sulavõi-pähklipuruga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa