Argitoidud

Magushapu kana

Keskmine hinne: 3.77 Allikas: Hiina toidud Autor: Tuuli Mathisen
Väga paljude lemmik magushapu kana on toit, mida arvatavasti väga pikalt tutvustama ei pea. Külluslik magushapu kaste muudab eelnevalt läbivokitud kanaliha lihtsalt vastupandamatuks. Lemmikud tekivad ikka põhjusega. Ei pea vist mainima, et kodus tehtuna ja värskelt serveerituna on tulemus kindlasti parim.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Sega esmalt marinaadiained. Lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks, sega marinaadiga ja marineeri ca 20 minutit.

2. Samal ajal valmista kaste. Kuumuta riisiäädikat pannil, lisa suhkur, sojakaste ja ketšup. Sega, kuni suhkur on sulanud, ning tõsta kaste kõrvale.

3. Kalla kuumale vokkpannile paar lusikatäit maapähkliõli ja voki kanafilee kergelt läbi, kuni pealispind on kuldpruun. Tõsta kanafilee kõrvale.

4. Samal vokkpannil kuumuta ülejäänud maapähkliõli ja prae küüslauk ning ingver läbipaistvaks. Lisa köögiviljad ja prae ca 2 minutit. Nüüd kalla pannile ka kana ning prae veel minut-paar. Viimasena kalla peale kaste, kuumuta läbi, lisa veidi seesamiõli ja rohelist sibulat. Serveeri koos aurutatud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hannesh 29.juuni 2016 22:27
Aega läks küll pea 2 tundi, aga tulemus oli igati hea. Riisiveini tavapoest ei leidnud ja mitmed õlid pidi ka asendama.
1