Argitoidud

Tsitruse-cranachan

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Tsitrustega köögis Autor: Pille Enden
Cranachan on traditsiooniline Šoti magustoit, mida valmistatakse kaerahelvestega. Rukkihelbed sobivad eestindatud variandis samuti. Erinevaid tsitrusvilju lisades saad pilkuköitvalt värvilise magusroa.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori tsitrused, eemalda viljaliha ümbritsev kile ja tükelda sektorid väiksemaks.

2. Kuumuta helbeid kuival pannil 4–5 minutit ja kummuta siis taldrikule jahtuma.

3. Vahusta koor viskiga, sega hulka jogurt ja mesi ning lisa jahtunud kaerahelbed.

4. Tõsta pool segust 4 klaasi, pane peale pool tsitrustest ja lao veel kord samad kihid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa