Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kalkunisingiga võileivatort

Argitoidud

Kalkunisingiga võileivatort

Angeelika Kang Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa

üle 60 min

Retsept
1 pk Õhukeseks viilutatud rukkileib
1 pk Röstsai
TÄIDIS
100 g Kalkunisink
1 tk Punane paprika
250 g Kodujuust
100 g Paprikamaitseline toorjuust
2 dl Rõõsk koor 35%
1 tk Küüslauguküüs
1 tl Sinep
1 dl Hakitud petersell
IMMUTAMISEKS
1 dl Kanapuljong
1 spl Sidrunimahl
KATE
200 g Maitsestamata toorjuust
100 g Hapukoor
KAUNISTUS
Jääsalatilehed
100 g Viilutatud kalkunisink
Kirsstomatid
Murulauk
10 tk

1. Lõika saia- ja leivaviiludel ära servad.

2. Täidise jaoks haki sink ja paprika. Sega kodujuustu, toorjuustu, vahustatud vahukoore, hakitud küüslauguküüne, sinepi ja peterselliga.

3. Lao serveerimisalusele esmalt kiht leivaviile. Pintselda pealt kanapuljongist ja sidrunimahlast segatud immutusvedelikuga. Määri peale kolmandik täidisest. Kata saiaviiludega. Tee nii neli kihti, pealmine kiht jääb ilma täidiseta.

4. Kata tort toidukilega ja aseta peale raskus. Tõsta järgmise päevani külmikusse.

5. Katte jaoks sega toorjuust ja hapukoor. Määri segu tordi peale ja külgedele. Aseta jääsalatiribad tordi alumise serva peale. Keera poolitatud singiviilud torbikuteks ja aseta tordi keskele. Poolita kirsstomatid ja paiguta tordile. Kaunista murulauguga.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes