Argitoidud

Marineeritud luts

Keskmine hinne: 2.27 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Puhasta luts, hõõru nahalt soola abil maha limakiht. Pese voolava vee all kala puhtaks ning puista soolaga üle. Lase seista umbes 1 tund.

2. Pane marinaadiained potti ja kuumuta.

3. Lõika luts 5 cm paksusteks tükkideks ja pane keeva marinaadi sisse. Keeda keskmisel kuumusel 15 minutit. Kui tahad paremini tarretuvat marinaadi, keeda ka lutsupead marinaadis.

4. Võta kalatükid välja ja lao purki. Lase maitsevedelikul veidi jahtuda ning vala läbi sõela purki. Kata purk kaanega ja lase jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa