Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga

Argitoidud

Suvikõrvitsa-hakklihakotletid kamajahuga

Pille Enden Kamaraamat
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Maitsvad kotletid sisaldavad saia asemel kamajahu, mis lisab neile huvitava maitsenüansi.
üle 60 min

40 minutit + 1 tund külmkapis

Retsept
400 g Suvikõrvits
2 dl Rukkikamajahu
400 g Segahakkliha
1 tk Muna
0.5 dl Kohvikoor
Hakitud petersellilehed
Sool
Must pipar
Õli praadimiseks
1. Riivi suvikõrvits, sega kamajahuga ja pane tunniks külmkappi.

2. Sega hulka hakkliha, muna ja kohvikoor. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga.

3. Vormi kotletid ja pruunista pannil õlis mõlemalt poolt. Tõsta ahjuplaadile ja küpseta 180-kraadises ahjus 10 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes