Argitoidud

Pistaatsia-herneruudud

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oad, herned, läätsed Autor: Pille Enden
Atraktiivsed koogikesed üllatavatest koostisosadest. Lihtne valmistada, tore külalisi üllatada ja mõnus koos kohvi, rohelise tee või mandlilikööriga nautida!
Valmistusaeg: üle 60 min
1. Sulata herned ja purusta köögikombainis. Kuumuta hernemassi keskmisel kuumusel õli sees umbes 5 minutit. Lisa tuhk- ja vanillsuhkur ning küpseta tainast veel 8 minutit.

2. Suru pistaatsiapähklid kahvliga puruks, lisa koos kardemoniga hernetainale ja küpseta veel veidi, kuni tainas püsib hästi koos.

3. Rebi köögifooliumist 40 cm leht tööpinnale ja tõsta tainas fooliumile. Vormi tainast umbes 4 cm lai ja 30 cm pikk kang, keera foolium tihedalt ümber ja tõsta 30 minutiks külmkappi tahenema. Seejärel lõika kang 8–10 ruuduks ja tõsta ruudud kandikule.

4. Enne serveerimist puista koogikestele tuhksuhkrut ja kaunista jämedalt purustatud pistaatsiapähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa