Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Tortiljad punaste ubade ja avokaadoga

Argitoidud

Tortiljad punaste ubade ja avokaadoga

Britt Paju Anne ja Stiil
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Britt Paju
Retsept
portsjonile
4 tk Täisteratortilja
4 spl Toorjuust
4 spl Punased konservoad
1 tk Avokaado tükeldatud viljaliha
4 peotäit Salatisegu
8 tk Kirsstomat
2 spl Hakitud roheline sibul
Lutserniidud
Soovi korral värskelt hakitud tšilli või konserveeritud jalopenopipar
4 tl Konservmais
KASTE
1 dl Paksem jogurt
Sidrunimal
Sool
Must pipar
Maitseroheline
1. Nõruta oad sõelal ja loputa jooksva vee all.

2. Määri tortiljale toorjuust ning kata kolmandik täidise koostisainetega. Voldi äär üle täidise, keera küljed peale ja rulli tihedalt kokku.

3. Serveeri jogurtikastmega.

KOMMENTAARID

Didi 24.mai 2016 15:28
Väga head tortillad tulid, kiidan. Meil olid tortillakausikesed, nende sisse on lihtne täidist panna, ei kuku söömisel tortilla vahelt staffi välja. Jalopenopipraga oli väga maitsev, tšilliga jäi veidi ühekülgne.
Horros 22.mai 2016 03:54
Võiks nagu pealkirjas mainida ära, et mis piirkonna, kontingendi tortiljaga (tortilla) on pistmist. . Sel-
line lahmimine näitab vaid autori küündimatust ja seega on autor ja ta soovitused ebausaldusväärsed.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke