Argitoidud

Tortiljad punaste ubade ja avokaadoga

Keskmine hinne: 1.84 Allikas: Anne ja Stiil Autor: Britt Paju
Kogus: 4 portsjonit
1. Nõruta oad sõelal ja loputa jooksva vee all.

2. Määri tortiljale toorjuust ning kata kolmandik täidise koostisainetega. Voldi äär üle täidise, keera küljed peale ja rulli tihedalt kokku.

3. Serveeri jogurtikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Didi 24.mai 2016 15:28
Väga head tortillad tulid, kiidan. Meil olid tortillakausikesed, nende sisse on lihtne täidist panna, ei kuku söömisel tortilla vahelt staffi välja. Jalopenopipraga oli väga maitsev, tšilliga jäi veidi ühekülgne.
Horros 22.mai 2016 03:54
Võiks nagu pealkirjas mainida ära, et mis piirkonna, kontingendi tortiljaga (tortilla) on pistmist. . Sel-
line lahmimine näitab vaid autori küündimatust ja seega on autor ja ta soovitused ebausaldusväärsed.
1