Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Herne-tatrapuder röstsibulaga

Argitoidud

Herne-tatrapuder röstsibulaga

Lia Virkus Oad, herned, läätsed
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev puder nädalavahetuse hiliseks hommikusöögiks ning miks mitte ka lõuna- või õhtusöögiks. Röstsibul lisab roale head mekki.

üle 60 min

8 tundi herneste leotamiseks + 1 tund

Retsept
portsjonile
1.5 l Vesi
2.5 dl Tatar
2 tk Mugulsibul
4 spl Või
Sool
Soovi korral peekon
1 dl Kuivatatud rohelised herned
1. Leota herneid 8 tundi kuni üle öö.

2. Loputa herned voolava vee all, keeda uues puhtas vees, ära lisa soola. Kui kolmandik veest on ära keenud ja herned peaaegu pehmed, lisa tatar ja keeda valmimiseni.

3. Maitsesta võis praetud sibula ja soolaga. Soovi korral lisa pannile sibula juurde ka peekonit.

KOMMENTAARID

Siiri Kirikal 26.sept 2016 14:01
Jah, roog on valmistatud kuivatatud hernestest.
Mareta 24.sept 2016 23:30
Koostises rohelised herned, valmistamises käsk leotada. Nii ongi?
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke