Argitoidud

Kaalikakotletid juustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Värvikad juurikad Autor: Epp Mihkels
Kaalikas ja soolane juust on head sõbrad. Keedetud kaalikas on pisut magusa maitsega ning seetõttu tasakaalustavad komponendid teineteist. Küpseta väikesed kotletid, mida on hea näiteks talvisele piknikule kaasa haarata.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Riivi keedetud kaalikas ja juust jämeda riiviga. Lisa muna ja pisut pipart. Kuna juust on üsna soolane, siis kontrolli, kas soovid veel soola lisaks. Lisa jahu ja sega kogu mass ühtlaseks.

2. Prae väikesed kotletid ja serveeri hapukoore või mõne salatiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa