Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Krõbe müsli rosinate ja sarapuupähklitega

Argitoidud

Krõbe müsli rosinate ja sarapuupähklitega

Tuuli Mathisen Veski Mati
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Kes korra isetehtud müslit maitsnud, see tõenäoliselt seda tegema ka jääb.

üle 60 min

1 tund ja 20 minutit

Retsept
portsjonile
7 dl Jämedad täisterakaerahelbed
200 g Hakitud sarapuupähklid
0.5 dl Tume suhkur
0.5 dl Vedel mesi või vahtrasiirup
0.5 dl Õli
200 g Erinevad rosinad
100 g Kuivatatud jõhvikad
Sool
1. Kuumuta ahi 120–130 kraadini. Sega kausis kaerahelbed, pähklid ning suhkur. Teises kausis sega mesi või vahtrasiirup, õli ja sool. Sega kausitäied omavahel ning puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta iga veerandtunni tagant segades umbes 1 tund ja 15 minutit.  Sega juurde rosinad ja kuivatatud jõhvikad ning kalla säilituspurki.

3. Serveeri piima või maitsestamata jogurtiga, juurde võid pakkuda värskeid marju, puuvilju vm meelepärast.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes