Argitoidud

Krõbe müsli rosinate ja sarapuupähklitega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Veski Mati Autor: Tuuli Mathisen
Kes korra isetehtud müslit maitsnud, see tõenäoliselt seda tegema ka jääb.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund ja 20 minutit

Kogus: 7 portsjonit
1. Kuumuta ahi 120–130 kraadini. Sega kausis kaerahelbed, pähklid ning suhkur. Teises kausis sega mesi või vahtrasiirup, õli ja sool. Sega kausitäied omavahel ning puista küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.

2. Küpseta iga veerandtunni tagant segades umbes 1 tund ja 15 minutit.  Sega juurde rosinad ja kuivatatud jõhvikad ning kalla säilituspurki.

3. Serveeri piima või maitsestamata jogurtiga, juurde võid pakkuda värskeid marju, puuvilju vm meelepärast.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa