Argitoidud

Kaerakliipuder oliiviõli ja parmesaniga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Tuuli Mathisen
Väikese vimkaga hommikupuder, kus moosi ja võisilma asemel on hoopis Itaalia köögist pärit oliiviõli ja parmesani kooslus. Sobib hästi neile, kes ei ole magusa pudru sõbrad.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 2 portsjonit
1. Aja kergelt soolaga maitsestatud vesi potis keema ja nirista sisse kaerakliid. Sega kõik ühtlaseks ning keeda vaiksel tulel umbes 5 minutit. Aseta kaas peale, lülita pliit välja ning jäta puder veel 10–15 minutiks sinna järelhauduma.

2. Vajadusel lisa vett, et saada soovitud konsistentsiga pehme puder.

3. Tõsta puder kaussi, puista peale soolahelbeid, nirista oliiviõli ning riivi või tõmba koorimisnoaga peale parmesaniribasid. Söö kohe.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa