Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Kaerakliipuder oliiviõli ja parmesaniga

Argitoidud

Kaerakliipuder oliiviõli ja parmesaniga

Tuuli Mathisen Oma Maitse
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Tuuli Mathisen
Väikese vimkaga hommikupuder, kus moosi ja võisilma asemel on hoopis Itaalia köögist pärit oliiviõli ja parmesani kooslus. Sobib hästi neile, kes ei ole magusa pudru sõbrad.

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 dl Kaerakliid
5 dl Vesi
Soolahelbed
Oliiviõli
Riivitud parmesan
1. Aja kergelt soolaga maitsestatud vesi potis keema ja nirista sisse kaerakliid. Sega kõik ühtlaseks ning keeda vaiksel tulel umbes 5 minutit. Aseta kaas peale, lülita pliit välja ning jäta puder veel 10–15 minutiks sinna järelhauduma.

2. Vajadusel lisa vett, et saada soovitud konsistentsiga pehme puder.

3. Tõsta puder kaussi, puista peale soolahelbeid, nirista oliiviõli ning riivi või tõmba koorimisnoaga peale parmesaniribasid. Söö kohe.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes