Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Juustupeekon

Argitoidud

Juustupeekon

Kadi Kõiv LCHF
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Meeli Küttim

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 tk Peekoni pakk
Peekonile vastav kogus juustu (viilutatud, riivitud või ka kõva juust, mida saab juustunoaga viilutada)
1. Lao peekoniviilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tõsta igale peekoniviilule üks juustuviil või raputa peale veidi riivjuustu. Mida aromaatsem juust, seda mõnusama maitsega jääb juustupeekon. Minu lemmikjuustusordid on Maasdam, Cheddar, Leerdammer.

2. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 10 minutit, kuni juust on sulanud ja peekon parajalt küpsenud.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke