Argitoidud

Rabarberilootsikud kitsejuustuga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rabarberitoidud Autor: Lia Virkus
Supermõnusad vürtsika rabarberimoosi ja kitsejuustuga pirukad klaasi valge veini kõrvale. Kasuta pirukates
juba varem valmiskeedetud mündiga rabarberitšatnit või keeda vürtsmoos siin antud õpetuse järgi – aega kulub vaid 10 minutit.
Valmistusaeg: 40-60 min
18-20 tk

1. Tõsta lehttainas külmkappi sulama juba eelmisel õhtul.

2. Moosi tegemiseks tükelda rabarber ning seemnetest ja vahekodadest puhastatud tšilli. Pane koos veega potti ja keeda 5 minutit. Lisa moosisuhkur, keeda veel 5 minutit ja lase jahtuda.

3. Laota lehttainas jahuga ülepuistatud lauale. Lõika tainast 8x10 cm suurused nelinurgad, tõsta iga nelinurga keskele kuhjaga teelusikatäis vürtsmoosi ning vajuta peale kitsejuustuviil. Vajuta tainatükid pikemast otsast lootsikuks ja tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Puista peale seesamiseemneid. Küpseta 225-kraadises ahjus 5–10 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa