Argitoidud

Kevadsalat kuusevõrsetega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Nii rabarber kui ka kuusevõrsed lisavad salatile meeldivat hapukust. Kui pelgad, et pere kuusevõrsetega salatit ei söö, võid pehmed okkad võrse küljest lahti tõmmata ja neid salatisse lisada vaid paar näpuotsatäit. Nii ei pööra keegi sellele tähelepanu, pidades okkaid tõenäoliselt jämedamateks tillivarteks.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika rabarberivarred õhukesteks viiludeks, sega suhkru või siirupiga. Jäta seisma, kuni valmistad ülejäänud salati.

2. Rebi salatilehed väiksemaks, lõika redised sektoriteks ning sega rabarberiga läbi. Ühenda kastmeained ja sega kergelt salatiga.

3. Laota kaunistuseks peale kuusevõrsed. Puista soovi korral üle seesamiseemnete ja parmesanilaastudega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa