Argitoidud

Martsipani-rabarberi purukook ingveriga

Keskmine hinne: 2.12 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Lihtsalt võrratu maitsekooslus: magus martsipan, vürtsikas ingver ja hapukas rabarber! Serveeri hõrku kooki leigena vanillijäätise või -kastmega.
Valmistusaeg: 40-60 min
8tk

1. Riivi martsipan ja lõika või kuubikuteks. Sega martsipan, või, suhkur ja jahu puruseks massiks (seda on mugav teha köögikombainis).

2. Laota pool purutainast võiga määritud 24 cm läbimõõduga vormi ja eelküpseta eelkuumutatud ahjus 175 kraadi juures 7–8 minutit.

3. Samal ajal tükelda pestud rabarberid ja riivi ingver.

4. Tõsta kaussi ning sega suhkru ja tärklisega. Laota rabarberid eelküpsetatud põhjale. Pudista ülejäänud purutainas koogile ja küpseta veel 25–30 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa