Uudiskiri Instagram Facebook
 
Argitoidud

Jäätis ingverirabarberiga

Argitoidud

Jäätis ingverirabarberiga

Lia Virkus Eesti Naine
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Ingveri ja suhkruga röstitud rabarber on suurepärane lisand vanillijäätisele. Hõrk järelroog valmib kevadsuvisel grillipeol vaid 10 minutiga. Ka õuegrillil saad seda kiirelt pannil valmistada.

kuni 20 min

Retsept
250 g Rabarber
25 g Või
0.5 dl Suhkur
1.5 cm Ingver
SERVEERIMISEKS
Vanillijäätis
2 spl Jämedalt hakitud pistaatsiapähklid
1. Lõika rabarberid 5 cm pikkusteks juppideks, suuremad tükid lõika ka pikuti pooleks. Kuumuta pannil või ja sulata selles nõrgal kuumusel suhkur. Lisa hakitud ingver ja sega. Lisa rabarber ning kuumuta 4-5 minutit, kuni rabarber on poolpehme. See ei tohi laguned, vaid peaks jääma tükiline.

2. Serveeri kohe jäätisega, rabarberilisand peab olema kergelt leige. Puista üle hakitud pistaatsiapähklitega.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes