Argitoidud

Jäätis ingverirabarberiga

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Naine Autor: Lia Virkus
Ingveri ja suhkruga röstitud rabarber on suurepärane lisand vanillijäätisele. Hõrk järelroog valmib kevadsuvisel grillipeol vaid 10 minutiga. Ka õuegrillil saad seda kiirelt pannil valmistada.
Valmistusaeg: kuni 20 min
1. Lõika rabarberid 5 cm pikkusteks juppideks, suuremad tükid lõika ka pikuti pooleks. Kuumuta pannil või ja sulata selles nõrgal kuumusel suhkur. Lisa hakitud ingver ja sega. Lisa rabarber ning kuumuta 4-5 minutit, kuni rabarber on poolpehme. See ei tohi laguned, vaid peaks jääma tükiline.

2. Serveeri kohe jäätisega, rabarberilisand peab olema kergelt leige. Puista üle hakitud pistaatsiapähklitega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa